Apple

Ecran iPhone XS Max vs Samsung Galaxy S10 Plus

Cand vrem sa ne cumparam un telefon, doar ca nu suntem nici fani ai telefoanelor de la Apple si nici fani ai telefoanelor de la Samsung, suntem adeptii ambelor companii ne plac ambele marci de telefoane, alegere va fi mult mai dificila. Cu toate acestea, telefoanele de la Samsung si cele de la Apple nu au atat de multe lucruri in comun, de fapt au chiar putine aspecte comune. Pentru a-ti face alegerea mai usoara, pentru a te putea hotari asupra marcii dorite, te invit sa urmaresti comparatia urmatoare.

O prima diferenta majora si foarte vizibila este pretul. In general telefoanele de la Apple sunt mai scumpe decat cele de la Samsung. Deci daca dispui de un buget mai mare poti sa optezi pentru un iPhone, dar daca bugetul tau este mai mic poti sa alegi un telefon de la Samsung. iPhone XS Max costa 5,000 de lei, iar Samsung Galaxy S10 Plus costa 3,850 de lei, iar cele 2 telefoane se afla pe la acelasi nivel din mai multe puncte de vedere.

Alta diferenta intre cele 2 marci este legata de design. Cu totii putem sa distingem un telefon de la Apple si unul de la Samsung cu usurinta datorita designului. Cele de la Apple tind sa fie mai elegante, mai ales de cand s-a eliminat butonul Home. Dar nici cele de la Samsung nu stau rau la acest capitol, pentru ca incepand cu Galaxy S8 nu a mai existat butonul Home. Dar Apple castiga acum.

Cand vine vorba despre rezistenta in cazul socurilor, al cazaturilor, cele de la Samsung sunt mult mai rezistente. iPhone X este cunoscut ca fiind cel mai fragil telefon realizat de Apple, dar nici celelalte telefoane ale seriei nu stau bine la capitolul rezistenta. Deci, daca vei scapa un iPhone XS Max, sansele sunt mari sa fie nevoie de un nou ecran iPhone XS Max.

Referitor la durata de viata a bateriei, iPhone-urile nu stau atat de bine la acest aspect, pentru ca mereu au fost depasite de cele de la Samsung, deci Samsung castiga si acum.

Dar, daca vrei un telefon care sa aiba camere foarte bune, poti sa alegi un iPhone, avana cele mai noi si bune tehnologii. Asta nu inseamna ca cele de la Samsung nu realizeaza poze bune, dar iPhone-urile se descurca mai bine, deci Apple castiga la acest capitol.

Acestea fiind spuse, daca ai un buget mai mic, daca vrei un telefon care sa aiba o lunga durata de viata a bateriei si sa aiba o rezistenta mai mare in cazul socurilor, alege un telefon de la Samsung. Dar, daca ai un buget mai mare, vrei un telefon cu un design elegant, care sa aiba camere foarte bune, atunci alege un iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *