Casti

Sennheiser IE 300- review

Sennheiser este o companie renumita pentru castile sale foarte bune, ce au o calitate a sunetului incredibila. In acest an, compania lanseaza o noua pereche de casti, Sennheiser IE 300, au un cablu ce se aseaza in jurul gatului. Calitatea sunetului este foarte buna si sunt conofrtabile. Pentru a afla mai multe detalii despre noua pereche de casti de la Sennheiser, te invit sa citesti descrierea urmatoare.

Sennheiser IE 300 se gasesc la un pret de 299 de dolari, fiind mai scumpe decat alte modele de casti de acest tip de la Sony si chiar si de la Bose. Compania spune ca nu a lansat aceasta pereche de casti pentru a concura cu alte companii, ci pentru a oferi o pereche de casti cu o calitatea audio excelenta.

Pentru ca aceste casti au un cablu ce se aseaza in jurul gatului, castile se fixeaza foarte bine in ureche, nu ies la miscari mai bruste si sunt si confortabile. Se gasesc doar intr-o culoare, de negru cu putin albastru, pete aurii, deci designul este unul special si atractiv. Cablul este acoperit intr-un material mai rezistent si mai durabil, astfel ca poate sa fie utilizat la multe antrenamente. Castile nu au controle de volum, nu au nici microfon incorporat. Cablul acela se poate schimba. Castile vin la pachet cu cateva perechi de varfuri din silicon ce se pot schimba, dintre care unele sunt din spuma de memorie, au si un dispozitiv de curatare si au si o husa in care sa iti pastrezi castile in siguranta.

Castile au carlige astfel ca se fixeaza foarte bine in urechi si nu este dificil asezarea lor dupa urechi. Ele sunt subtiri si sunt confortabile. Castile din spuma de memorie ofera o potrivire foarte buna, care este necesara pentru a beneficia de basul si calitatea sunetului. Aceasta pereche de casti nu are functia de anulare a zgomotului, iar daca aceasta functie este una foarte importanta pentru tine, ar trebui sa te orientezi catre un alt model.

Sennheiser IE 300 se concentreaza in mod special pe calitatea sunetului, astfel a ofera o experienta foarte buna, sunetul este bogat si detaliat si, in plus, este si clar. Varfurile din spuma influenteaza si frecventele melodiilor si ofera o anulare pasiva a zgomotului, adica il izoleaza. Pentru ca in general castile ce se introduc in urechi ofera un sunet comprimat, acest lucru se poate explica prin faptul ca au drivere mici.

Acestea fiind spuse, Sennheiser IE 300 merita cumparat daca vrei casti cu o calitate foarte buna a sunetului, daca vrei casti cu un cablu care sa fie confortabile si daca preferi precizia. Dar daca vrei o pereche de casti pentru antrenamente, daca vrei functii inteligente si anularea zgomotului, nu este o pereche potrivita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *