Casti

Cele mai bune casti de la Audio-Technica

Compania Audio-Technica este o companie destul de veche, dar care realizeaza unele dintre cele mai bune casti. Chiar daca vremurile s-au modernizat si au aparut castile wireless si functia de anulare a zgomotului, compania a tinut ritmul si a lansat si ea propriile sale casti wireless si cu functia de anulare a zgomotului. Castile sunt mult mai ieftine decat ale concurentei. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune casti ale companiei Audio-Technica, ramai cu ochii pe descrierile de mai jos.

Audio-Technica ATH-M50xBT costa 179 de dolari, au o performanta a sunetului foarte buna, foarte inalta, au drivere de 45 mm, sunetul este cald si bine echilibrat. Durata de viata a bateriei este foarte buna, rezista pana la 40 de ore. Nu sunt atat de bune in ceea ce priveste apelurile telefonice, dar pentru ca este o pereche de casti de studio, nu cred ca este atat de important acesta dezavantaj.

Audio-Technica ATH-CKS5TW costa 119 dolari, au o lunga durata de viata a bateriei, rezista pana la 45 de ore, basul este punctul lor forte, iar sunetul este neutru. Profilul sunetului este complet, este foarte bun si ofera o experienta foarte buna de ascultarea a melodiilor. Nu sunt potrivite pentru orice tip de ureche, pentru ca acestea se introduc in ureche. 

Audio-Technica ATH-LS70iS costa 129 de dolari, nu au functia de anulare a zgomotului si nu au nici Bluetooth, dar au un sunet foarte bun si sunt casti care se poarta adesea de artisti pe scena. Sunetul este detaliat, clar si se potrivesc foarte bine in ureche.

Audio-Technica ATH-S200BT costa 69 de dolari, a o lunga durata de viata a bateriei, rezista pana la 40 de ore, au o calitate a sunetului foarte buna, este foarte impresionant, clar, care se regaseste in mod special la castile mai scumpe. Castile sunt confortabile, doar ca sunt putin prea stranse la cap, poate chiar ciupi. Pentru ca sunt ieftine, ele sunt din plastic si nu se pliaza complet.

Audio-Technica ATH-SR30BT au o durata de viata a bateriei cu adevarat uluitoare, castile rezista pana la 70 de ore, ceea ce nu este atat de des intalnit la casti. Castile sunt confortabile si calitatea sunetului este destul de buna. Cu toate acestea, constructia nu se simte atat de premium, dar sunt casti mai ieftine, deci nu ne putem astepta la design premium. Comenzile nu sunt tactile si nu au mufa de 3,5 mm.

Acestea fiind spuse, daca esti in cautarea unei perechi de casti, dar nu vrei sa cheltuiesti o suma atat de mare de bani, castile de la Audio-Technica sunt foarte bune si nu sunt atat de scumpe. Mai intai trebuie sa stabilesti ce caracteristici vrei, o durata lunga de viata a bateriei sau un sunet impresionant, pentru ca unele casti nu le au pe amandoua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *