Laptop

Notebook-ul Avita Admiror- review

Compania Avita nu este una foarte cunoscuta, dar ea a mai lansat si alte modele de laptopuri. Compania se preocupa foarte mult de designul laptopurilor sale, fapt pentru care acest laptop, Avita Admiror, vine intr-o serie de culori de toamna, ceea ce il va face sa se deosebeasca de restul rivalilor sai. Cu toate acestea, laptopul are punctele sale slabe, precum durata de viata a bateriei care nu este atat de rezistenta si lipsa porturilor. Dar, este un laptop potrivit pentru munca sau pentru studiu, pentru cursurile online. Daca ti-am astras atentia si chiar ai nevoie de un nou laptop, fii cu ochii pe descrierea de mai jos pentru a afla mai multe detalii.

Avita Admiror se gaseste la un pret de 999 de dolari, pentru versiunea de baza. Printre concurentii sai se incadreaza Huawei Matebook 13 si HP Envy 13. Laptopul iti atrage atentia prin culorile sale speciale intr-o piata plina de negru si argintiu. Este fabricat din aluminiu si magneziu si se inspira din arhitectura gotica. Este elegant, are un design premium, iar tastatura este foarte buna, ofera o experienta placuta si confortabila de tastare. Trackpad-ul este mare, neted si precis. Laptopul vine la pachet cu un dongle ce permite conexiune pentru USB-A, HDMI si 3,5 mm, dar are si un port USB-C si un slot pentru microSD.

Are un ecran de 14 inci Full HD, LCD, iar camera web se afla in partea superioara, fapt pentru care rama aceea este mai groasa, ceea ce consolideaza ideea de aspect gotic. Camera web ofera o imagine de 720 pixeli, ceea ce este destul de bine. 

Difuzoarele laptopului se afla deasupra balamalei si ofera o calitatea audio foarte buna pentru un laptop asa de subtire. 

Laptopul este alimentat de un procesor AMD Ryzen 7 3700U quad-core, de grafica se ocupa AMD Radeon RX Vega 10, alaturi de o memorie RAM de 8 GB si un spatiu de stocare 512 GB. Are performante foarte bune si rezista indiferent de tipul de utilizare, doar ca a intampinat cateva probleme la rularea Zoom, dar aceasta problema a apraut cand erau multe ferestre de browser deschide, streaming video si Spotify in acelasi timp.

Cat despre durata de viata a bateriei, compania sustine ca rezista pana la 10 ore, dar de fapt rezista doar pana la 8 ore. In testul de redare video a rezistat 6 ore si 17 minute.  Nu are incarcare rapida.

Acestea fiind spuse, notebook-ul Avita Admiror este potrivit daca vrei ca el sa aiba un desin special, sa fie subtire si usor, dar marea parte din activitatea ta se rezuma la tastare, dar daca vrei o lunga durata de viata a bateriei, performante foarte bune, va trebui sa te uiti la alt model. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *