Laptop

Alternative pentru MacBook Pro din 2020

Chiar daca MacBook Pro este un laptop foarte scump si are o tastatura si un touchpad enervant, doar ca performantele sale sunt foarte bune, calitatea ecranului este foarte buna, are o lunga durata de viata a bateriei, doar ca se gasesc destul de multe modele de laptopuri care au ecran OLED si depasesc calitatea ecranului Retina de la MacBook Pro. Totusi, daca ai nevoie de un laptop si iti place MacBook Pro doar ca nu ti-l permiti, in randurile de mai jos voi descrie cele mai bune alternaive pentru acesta, asa ca, fii cu ochii pe ce va urma.

HP Spectre x360 costa 850 de dolari si este un laptop 2 in 1 foarte bun. Are o durata lunga de viata a bateriei, un ecran de 13 inci, are tastatura cu iluminare de fundal, astfel ca experienta de tastare este foarte buna. Vine la pachet cu Windows 10 Home 64, este alimentat de un procesor Intel Core i5 de a 10-a generatie si are un spatiu de stocare de 256 GB. 

Lenovo Yoga C940 se poate gasi si la 1,000 de dolari, are un ecran de 360 de grade, ceea ce MacBook Pro nu are, ecranul are 14 inci, este tactil si se poate folosi si pe post de tableta. 

Dell XPS 17 9700 costa 2.940 de dolari, este un laptop destul de scump, mai ales ca nu are un ecran OLED, ci IPS, deci culorile nu sunt foarte bune, dar are optiunea 4K si nu este atat de reflectant ca cele OLED, deci este potrivit daca vrei sa lucrezi afara in razele soarelui. Are software-ul Dell PremierColor care nu este prea stralucit, dar ofera un control mai mare asupra setarilor ecranului. Performantele sale sunt destul de bune, dar durata de viata a bateriei nu este impresionanta si este mai greu decat MacBook Pro, dar, totusi, are un ecran de 17 inci. 

Razer Blade Stealth costa 1,400 de dolari si este o alternativa Windows buna pentru MacBook Pro daca iti place foarte designul sau. Este alimentat de un procesor GeForce GTX 1650 Ti ce ofera performante foarte bune si are designul, greutatea si dimensiunile similare cu laptopul de la Apple.

Dell XPS 13 costa 1,000 de dolari, are un ecran de 13,3 inci, este subtire si usor, se transporta cu usurinta. Performanta este foarte buna, la fel si durata de viata a bateriei. Are un slot pentru un card de memorie, are mufa pentru casti si un port USB-C.

Acestea fiind spuse, daca iti place MacBook Pro doar ca ti se pare prea scump si tastatura si touchpad-ul nu te multumesc deloc, poti opta pentru cele mai bune alternative, iar unele sunt chiar mai ieftine decat MacBook Pro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *