Tehnologie

Cele mai bune dispozitive inteligente pentru casa

Pe piata exista o gama foarte larga de dispozitive inteligente pentru casa. Daca inca nu ai niciun dispozitiv inteligent in casa sau daca ai mai vrea sa iti cumperi doar ca nu sti care este cel mai bun, nu te ingrijora, pentru ca in randurile de mai jos voi descrie cele mai bune dispozitive inteligente pe care sa le ai in casa. In plus, campania de Black Friday inca nu a luat sfarsit, deci mai poti gasi aceste dispozitive la reducere. 

Amazon Echo a 4-a generatie costa 70 de dolari, are un design sferic, are un sunet destul de bun si puternic si caracteristici destul de utile. Are un bas mai puternic decat HomePod Mini sau Nest Audio din 2020 si are un hub Zigbee incorporat ce ajuta la conectarea altor dispozitive fara sa mai fie nevoie de un hardware suplimentar. Cand vine vorba intre alegerea unui dispozitiv Alexa si un Google Assistant, totul tine de preferintele tale, pentru ca in mare parte ei fac acelasi lucru. 

Google Nest Mini costa 29 de dolari, este la un pret foarte accesibil, chiar daca nu are un sunet atat de bun ca modelul prezentat anterior. Calitatea sunetului este decenta, se poate monta chiar si pe perete si poate detecta daca te afli langa el si va porni LED-urile pentru a vedea mai bine unde sunt controalele fizice de volum, care nu se vad fara LED-uri.Vei mai putea da comenzi vocale chiar daca nu mai ai internet si timpul de raspuns este imbunatatit. Este dispozitivul potrivit daca obisnuiesti sa utilizezi des aplicatii si servicii Google.

Google Nest Hub costa 50 de dolari si are aceleasi functii si specificatii care se gasesc si la Amazon Echo Show, deci din nou, alegere intre cele 2 dispozitive tine strict de preferintele intre Alexa si Google Assistant. Ecranul are o rezolutie foarte buna, se poate asocia cu camere de supraveghere din casa si poti vedea fluxul pe acest ecran.

Amazon Echo Show 8 costa 65 de dolari, are o calitate a sunetului foarte buna, un ecran cu o claritate mare, un obturator pentru a acoperi camera web cand nu este utilizata pentru o confidentialitate mai mare. 

Google Nest Wifi costa 219 dolari si este un router care ajuta sa existe o conexiune mai buna in casa si este potrivit in casele mai mari. Ofera viteze foarte mari de transfer chiar si in zonele unde nu mai este conexiune de obicei, doar ca din pacate nu accepta Wi-Fi 6.

Acestea fiind spuse, daca nu ai niciun dispozitiv inteligent in casa sau daca iti mai doresti unul, cele prezentate anterior sunt unele dintre cele mai bune si poti inca sa profiti de campania in desfasurare de Black Friday pentru a le cumpara la cel mai mic pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *