Laptop

Laptopuri pentru cadouri

In aceste situatii, multe persoane au nevoie de un nou laptop fie pentru munca de acasa, fie pentru scoala de acasa. Daca vrei sa ii faci cuiva un laptop cadou, in randurile de mai jos voi descrie unele dintre cele mai bune modele pentru cadou, printre care Dell, Apple, HP, Acer si altele, asa ca, daca esti interesat, ramai cu ochii pe ce va urma. 

Acer Swift 3 se poate gasi la un pret de 601 dolari, este un laptop care se descurca cu procesare text si alte sarcini, chiar si mai complexe, este dotat cu procesoare AMD Ryzen 5 si Ryzen 7. Are o tastatura iluminata, cititor de amprenta si un port USB-C. Este un laptop usor, ceea ce inseamna ca se poate transporta cu usurinta.

Chromebook Lenovo IdeaPad Duet costa 300 de dolari, are un ecran tactil de 10 inci, tastatura este detasabila, iar pentru modelul de baza de 64 GB pretul este de 279 de dolari, dar pentru modelul cu 128 GB este de 299 de dolari. Daca il vei folosi des la birou, poate ca vei simti nevoia de a avea un ecran mai mare, deci se poate conecta cu un monitor extern prin portul USB-C.

Dell G5 15 costa 900 de dolari, este unul dintre cele mai bune laptopuri pentru jocuri si are un raport de pret performanta foarte bun, iar constructia si designul sau este foarte bun. Este dotat cu procesorul AMD Ryzen 5 4600H. 

HP Envy 17 costa 1.050 de dolari, are un ecran de 17 inci, este foarte rapid si se poate folosi pentru scoala. 

HP Spectre x360 13 costa 1,000 de dolari, are incorporat un procesor Intel de-a 10-a generatie, are un buton pentru a opri microfonul, are functii de securitate, un obturator pentru a acoperi camera pentru o confidentialitate mai mare, are cititor de amprenta si este disponibil si cu 4G LTE wireless, ceea ce inseamna ca poti lucra de oriunde. 

Apple MacBook Air 2020 se gaseste si la 929 de dolari, are o buna durata de viata a bateriei, performante inalte si design elegant. Are procesoare noi si tastatura imbunatatita. 

Lenovo Yoga C740 se poate gasi la 685 de dolari, este usor si subtire, potrivit pentru scoala sau munca de birou. Are un design premium, tastatura confortabila si touchpad precis si rapid. 

HP Envy 32 costa 1,700 de dolari si este un monitor extern, are un design compact si elegant, are ecran 4K, este luminos si are putere mai mare pentru editare foto si video, are un sistem de boxe potrivite pentru editare audio, cat si pentru divertisment. 

Prin urmare, acestea sunt unele dintre cele mai bune idei de cadouri pentru acest an, iar daca o persoana draga tie are nevoie de un laptop sau un monitor extern, poate ca iti vor fi de folos modelele descrise anterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *