Apple

Dispozitive noi Apple

Seria Iphone 12 s-a lasat asteptat, intarziind cu o luna din cauza coronavirus, dar pana la urma Apple a reusit sa isi lanseze noile telefoane, Iphone 12 Mini, Iphone 12, Iphone 12 Pro si Iphone 12 Pro Max. Pe langa telefoane, Apple a mai anuntat HomePod Mini si a lansat o noua tehnologie, MagSafe. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre aceste dispozitive, te invit sa urmaresti descrierile de mai jos. 

Toate telefoane sunt compatibile cu tehnologia 5G, ceea ce inseamna ca au jocuri mai receptive, viteze mai mari, dar daca te afli in zona in care 5G este disponibil. Toate telefoanele au colturile mai ascutite, nu mai sunt rotunjite ca la Iphone 11 Pro. Toate sunt dotat cu procesorul Apple A14 Bionic. Compania sustine ca telefoanele sunt protejate de un material mult mai puternic. 

Iphone 12 Mini seamana cu Iphone SE 2020, are un ecran de 5,4 inci si este din aluminiu. Are 2 camere, una principala de 12 MP si alta ultra-larga de 12 MP. Costa cu 100 de lire sterline mai putin decat Iphone 12, adica are un pret de 699 de lire sterline pentru 64 GB. 

Iphone 12 are un ecran Super Retina XDR de 6,1 inci, este subtire si usor. Are o camera duala de spate, una principala larga si alta cu un obiectiv ultra-larg, pe care este disponibil si modul de noapte. Iphone 12 si 12 Mini vor fi in negru, rosu, verde si albastru si ambele au decupajul care include camera frontala, destul de mare. Iphone 12 are un pret de 799 lire sterline pentru 64 GB. 

Iphone 12 Pro si Pro Max sunt din otel inoxidabil si sunt disponibile in gri, auriu, albastru, gri inchis si au IP68. Si acestea au un decupaj mare, avand in vedere ca au Face ID. Camerele primesc senzorul Lidar, care ajuta la o focalizare mai rapida si poate realiza portrete si in intuneric. Au un obiectiv larg de 120 de grade si au zoom de 12 MP. Iphone 12 Pro are un ecran de 6,1 inci, iar 12 Pro Max de 6,7 inci. 12 Pro are modelul de baza cu 128 GB si costa 999 de lire sterline, iar 12 Pro Max costa 1.099 de lire sterline.

MagSafe este un magnet care se ataseaza pe spatele telefonului si are incarcare de pana la 15 W. 

HomePod Mini costa 99 de dolari, poti sa asculti muzica prin intermediul lui, sa vorbesti cu Siri si este dotat cu un chipset U1. Va fi disponibil in alb si gri. 

Beats Flex sunt casti wireless de 49 de lire sterline, sunt de tip banda, care vine in jurul gatului, au o durata de 12 ore de viata si sunt disponibile in negru si galben, iar anul viitor vor fi si in gri si albastru. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *