Telefoane Mobile

Huawei Mate 20 Pro- review

Huawei Mate 20 Pro costa 869 de lire sterline si reprezinta un adevarat rival pentru Samsung si pentru Apple. Acesta a primit o serie de functii avansate, atat din punct de vedere al performantei, dar si din punct de vedere al camerei. Este un telefon care isi merita intr-adevar banii. Daca te tenteaza acest telefon si ai vre sa il cumperi, haide mai intai sa afli mai multe informatii despre el, asa ca, urmareste descrierea de mai jos. 

Compania a dorit ca acest telefon sa ajunga cel putin la nivelul Iphone Xs si Samsung Galaxy Note 9. Dar, este mai compact decat Galaxy Note 9, Pixel 3 XL, OnePlus 6T. El are margini subtiri, un ecran curbat, care seamana putin cu Samsung. Are un ecran de 6,3 inci si o rezolutie de 3.120 x 1440 pixeli. S-a imprumutat un element al designului de la Samsung, ci anume, marginile mai patrate. Partea din fata si din spate sunt din sticla si curbate in lateral. Marginile laterale sunt din aluminiu. Huawei pune la dispozitie o versiune cu un finisaj neted si inca una care nu este neteda, ceea ce va face ca telefonul sa nu alunece cu usurinta de pe suprafete. 

Telefonul are incorporata o baterie de 4.200 mAh, fiind mai mare decat cea de la Galaxy Note 9, dar din pacate nu rezista la fel de mult ca Huawei P20 Pro. Dar ce este sigur este ca la o singura incarcare va dura toata ziua. Telefonul are incarcarea wireless, dar si incarcare wireless inversa, doar ca aceasta este putin mai lenta, ceea ce te face sa te gandesti ca o baterie externa ar fi mai eficienta. Poate incarca si un Iphone XS. 

Are un cititor de amprente pe ecran, care este un senzor al ecranului OLED si se lumineaza atunci cand il atingi cu degetul. Dar exista si deblocarea faciala printr-un punct IR. Telefonul este posibil sa intampine unele momente in care nu va recunoaste amprenta. 

Camera telefonul de spate are 3 obiective, unul ultra-larg de 20 MP, unul de 40 MP si unul pentru zoom. Pozele realizate de acest telefon sunt foarte bune si are tehnologia numita pixeli binning, care presupune surprinderea detaliilor. Zoom-ul de 3x este foarte eficient si are si stabilizare optica. Camera cu unghi ultra-larg este foarte bun, pozele sunt detaliate. Modul de noapte functioneaza foarte bine si este similar cu cel de la P20 Pro. Modul de noapte se poate folosi si cu zoom si cu unghiul ultra-larg. 

Acestea fiind spuse, Huawei Mate 20 Pro este un telefon foarte bun care este capabil sa concureze cu rivalii sai de la Apple si Samsung, are functii avansate, camera foarte buna, ecran mare, deci este o alegere foarte buna. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *