Telefoane Mobile

Motorola Razr- review

Motorola Razr a fost primul telefon care se plia si care s-a lansat la inceputul anului 2020 si avea la inceput o forma de scoica. Dar aparuse o problema pentru ca s-a lansat si telefonul pliabil de la Samsung, ci anume Galaxy Z Flip. Acesta din urma avea caracteristici premium, care depaseau caracteristicile de la Motorola Razr, care erau doar modeste. Dar, Samsung a imbunatatit telefonul, i-a adaugat 5G si a crescut pretul, de la 1.380 de dolari a ajuns la 1.450 de dolari. Motorola s-a asigurat ca ii adauga 5G si ca va scadea pretul cu 50 de dolari fata de Z Flip. Pentru a afla mai multe detalii despre Motorola Razr, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Ca orice alt dispozitiv, nu este totul perfect la Motorola Razr, pentru ca are si dezavantaje, precum lipsa difuzoarelor duale, mufa pentru casti, incarcarea wireless si cea a ratei de improspatare cu rata mare. Si pretul este destul de mare pentru atat de mult lipsuri. 

Telefonul vine in 3 culori, rose, argintiu si negru. Nu are spate din plastic, il are din sticla si are o rama de aluminiu, care ii ofera un aspect premium. Balamalele sunt la fel ca la modelul lansat in februarie, dar imbunatatirea este faptul ca nu scartaie atunci cand este deschis. Butonul de pornire/ oprire si cele de volum nu se mai afla pe aceeasi parte, ceea ce le face mai usor de distins. 

Motorola Razr are un afisaj OLED intern de 6,2 inci. Acest lucru inseamna ca ecranul arata bine si nu are acea cuta pe care o avea Galaxy Z Flip. Din pacate, telefonul nu este rezistent la apa sau la praf, dar are o acoperire mica doar a componentelor interne si exterioare ale telefonului. Asa ca, telefonul va trebui sa reziste la cateva picaturi de ploaie. 

Camera principala are 48 MP si foloseste tehnologia de pixel binning pentru a gestiona mai bine lumina. Mai are un senzor care ajuta la focalizare si la crearea pozelor in mod portret. Camera frontala are 20 MP.

Telefonul este dotat cu un procesor Snapdragon 765G, are 8 GB memorie RAM, o baterie de 2.800 mAh si incarcare de 15 W. Bateria aceasta este mai mare decat a modelului din februarie. Dar, daca folosesti afisajul exterior ajuta la reducerea presiunii asupra bateriei. Are un spatiu de stocare de 256 GB si ruleaza Android 10. Cand telefonul este blocat si inchis, atinge butonul de pornire si vei putea utiliza ecranul exterior, pentru a verifica notificarile. 

Acestea fiind spuse, Motorola Razr are cateva dezavantaje si poate ca un pret prea mare pentru cate lipsuri are, dar cateva aspecte sunt imbunatatite fata de modelul din februarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *