Casti

AirPods Pro VS Galaxy Buds Live

Castile wireless de la Apple, AirPods Pro au o calitatea foarte buna a sunetului, functia de anulare a zgomotului, un design foarte placut. Samsung a lansat alaturi de seria Galaxy Note 20 si de Tab S7, Galaxy Buds Live. Si acestea sunt wireless, au functia de anulare a zgomotului, au un design premium si, in comparatie cu AirPods Pro, sunt mult mai ieftine, costa 170 de dolari, in timp ce castile de la Apple costa 249 de dolari. Pentru a afla care dintre cele doua modele de casti sunt mai bune, in randurile de mai jos voi face o comparatie. 

Utilizatorii de Iphone indragesc aceste perechi de casti wireless, AirPods Pro. Sunetul este foarte bun atat pentru apeluri, cat si pentru muzica. Functia de anulare a zgomotului iti permite sa te bucuri doar de muzica ta in zonele foarte aglomerate, iar daca vrei totusi sa auzi ce se intampla in jurul tau, poti sa activezi modul de transparenta. 

Galaxy Buds Live sunt confortabile in functie de forma urechii. Calitatea sunetului este foarte buna, mai ales in setarile implicite, dar se poate regla sunetul din aplicatia Galaxy Wearable. 

Ambele casti au un sunet foarte bun, doar ca Galaxy Buds Live au mai mult dinamism in setarile implicite si un bas mai puternic. AirPods Pro au un sunet mai neutru si un bas mai slab. Galaxy Buds Live permit reglarea sunetului, avand 6 setari diferite, AirPods Pro nu au mai multe setari. 

AirPods Pro au functia de anulare a zgomotului foarte buna, blocheaza orice sunet nedorit, chiar si motorul masinii. Din cauza designului pe care il au Galaxy Buds Live, functia nu poate sa blocheze total toate sunetele. Functia poate fi activata sau dezactivata, dar nu este la fel de buna ca la AirPods Pro. 

Calitatea apelurilor este buna la ambele, doar ca la Galaxy Buds Live s-a sesizat si sunetul de pe fundal. Atat Galaxy Buds Live, cat si AirPods Pro iti permite sa folosesti castile separat pentru apeluri. 

Galaxy Buds Live in negru, alb si culoarea bronzului, avand controale tactile. AirPods Pro vine cu 3 dimensiuni diferite ale varfurilor. Totusi, Galaxy Buds Live nu ies din ureche, precum AirPods Pro. AirPods Pro are o rezistenta mai mare la apa, IPX4, decat Galaxy Buds Live de IPX2. 

Durata de viata a bateriei este mai buna la Galaxy Buds Live. Cu ANC pornit, castile rezista pana la 5 ore si 10 minute.AirPods Pro rezista 4,5 ore cu ANC pornit. 

Acestea fiind spuse, daca vrei o mai buna anulare a zgomotului, atat pentru apeluri, cat si pentru muzica, alege AirPods Pro. Dar daca vrei calitatea sunetului mai buna si o durata de viata a bateriei mai mare, alege Galaxy Buds Live.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *