Telefoane Mobile

Samsung Galaxy A51 deblocat la reducer

Samsung Galaxy A51 deblocat la reducere

Samsung Galaxy A51 a fost lansat in cursul acestui an, facand parte din seria mai ieftina a companiei Samsung. Avand in vedere ca s-a lansat seria S20 care are niste preturi foarte mari, aparitia Covid- 19, nu a facut altceva decat sa ingreuneze vanzarile de telefoane, tocmai de aceea vanzarile telefoanelor au scazut drastic fata de anul trecut. Pe langa modele scumpe de telefoane pe care le-au lansat companiile, au mai lansat si cateva modele mai ieftine, pe care persoanele afectate de criza provocata de coronavirus, sa si le permita. Samsung Galaxy A51 face parte din seria telefoanelor acceptabile ca pret si destul de performante, avand functii noi, caracteristici noi. 

Daca esti interesat sa iti cumperi in aceasta perioada un nou telefon, dar nu ai atat de multi bani pentru a-ti cumpara un telefon scump, poti sa optezi pentru Galaxy A51 care este acum la un pret destul de mic pe Amazon, ci anume la 289 de dolari, avand o reducere semnificativa de 111 de dolari. Dar mai exista posibilitatea de a cumpara telefonul cu 208 dolari printr-un credit Mastercard virtual. Cu aceasta oferta poti sa obti 6 luni gratuite la Spotify, doar daca nu ai avut un cont inainte. Daca utilizezi serviciul de rambursare Rakuten, vei mai economisi inca 4%. 

Avand in vedere aceste reduceri si oferte, nici Verizon nu se lasa mai prejos si vine si el cu o oferta, ci anume sa vei primi totul nelimitat cu doar 40 de dolari pe luna. Acest lucru nu presupune exista niciun contract, doar ca va trebui sa te abonezi cel putin 2 luni pentru a putea beneficia de creditul de 200 de dolari. Plata la transport mai scade cu 25 de dolari atunci cand te mai inscri cu inca 3 persoane. 

Creditul de 200 de dolari la Mastercard este un cont virtual Preplatit Mastercard, care este practic un card de debit conceput pentru cumparaturile online. Asa ca nu se poate folosi pentru cumparaturi de alimente din supermarketuri. 

Samsung Galaxy A51 vine cu un spatiu de stocare cu 128 GB, iar memoria este extensibila, ceea ce inseamna ca ii mai poti adauga microSD. Acest model de telefon se afla in aproape toate topurile de telefoane bune la mai putin de 500 de dolari.Desi este un telefon de gama medie, este un care isi merita in totalitate banii si este foarte performant. 

Acestea fiind spuse, daca vrei sa iti cumperi in aceasta perioada un nou telefon, doar ca ai un buget mai mic, iar majoritatea telefoanelor noi lansate au preturi uriase, poti sa profiti de aceasta reducere de pe Amazon si sa iti cumperi un Samsung Galaxy A51 deblocat cu doar 208 dolari sau prin cardul de credit virtual de la Mastercard il poti cumpara cu 200 de dolari. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *