Telefoane Mobile

Telefoane sub 300 de dolari

Daca ai nevoie de un telefon, dar nu ai un buget atat de mare pentru a-ti cumpara unul dintre ultimele modele, care costa foarte mult, exista si cateva modele de telefoane pentru care nu trebuie sa faci un imprumut la banca pentru a-l cumpara, astfel ca se pot gasi chiar si sub 300 de dolari. Unele dintre modelele de telefoane ieftine sunt de la Motorola, pentru ca este o companie care creeaza telefoane mai ieftine. Dar sunt si alte telefoane Android care se gasesc la preturi mici. In randurile de mai jos voi descrie care sunt aceste telefoane.

Incepem prin a descrie Motorola G Stylus care costa 300 de lei si vine la pachet si cu un stilou care se depoziteaza in interiorul telefonului. Are si o aplicatie numita Note care iti inregistreaza productivitatea din fiecare zi. Telefonul are o camera tripla de spate, spatiul de stocare de 128 GB si o baterie puternica de 4.000 mAh.

Samsung Galaxy A50, chiar daca a aparut anul trecut, este in continuare un telefon bun si ieftin. Acum se poate gasi la un pret de 250 de dolari, fiind mai ieftin decat atunci cand s-a lansat. Are un ecranul Super AMOLED de 6,4 inci, un cititor de amprente pe ecran si o mufa pentru casti. Pe spate are o camera tripla, printre care include un obiectiv cu un unghi larg, un obiectiv de adancime care ajuta la realizarea fotografiilor cu fundal blurat. 

Motorola Moto G Power  este mai ieftin decat Stylus, costa 250 de dolari si are o bateria mai puternica decat acesta, fiind de 5.000 mAh. La o testare a durat bateria 4 zile la o singura incarcare. Are o camera de spate tripla (dintre care o lentila este macro), memorie extensibila si un ecran de 6,4 inci.

LG K40 costa 200 de dolari, s-a lansat anul trecut si are un ecran de 5,7 inci, senzor de amprenta si o camera de 13 megapixeli. Are un procesor octa-core si o baterie de 3.000 mAh.

Moto G7 costa 300 de dolari, realizeaza fotografii decente, sunetul este mai slab, dar are o camera de spate dubla, o durata destul de buna de viata a bateriei, un design elegant si se incarca foarte repede.

Moto G7 Play costa 130 de dolari, este dotat cu un chipset Snapdragon si este impermeabil. Are un ecran de 5,7 inci si o singura camera de 13 megapixeli. Camera selfie cuprinde si un blit. 

Prin urmare, daca esti in cautarea unui telefon si nu dispui de un buget atat de mare, aceste telefoane sunt bune si se gasesc la preturi de sub 300 de dolari, au functii performante si camere destul de bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *