Jocuri online

Cele mai bune jocuri online

Din cauza izolarii, partea cea mai grea este sa nu iti mai vezi persoanele dragi, sa poti sa vorbesti cu ele doar prin intermediul telefonului. Chiar daca vorbesti cu prietenii tai, cu siguranta va duceti dorul si nu va puteti distra telefonic asa cum v-ati fi distras daca ati fi fost cu totii intr-un loc. De aceea, mai jos am selectat cateva dintre cele mai bune jocuri online pe care le poti juca cu prietenii tai pentru a va distra. Oamenii in aceasta perioada observa cat de important si avantajos este internetul. 

Jackbox Games este un joc foarte distractiv, de petrecere, se invata foarte rapid regulile jocului si este foarte usor sa partajezi ecranul de la un dispozitiv la un grup, pentru a te putea juca cu prietenii tai. Nu ai nevoie de o consola pentru ca te poti juca din browserul web chiar de pe telefonul tau. Poti chiar sa conectezi telefonul IOS sau Android la televizor. O persoana trebuie sa cumpere una dintre cele 6 Jackbox Party Packs. Pachetele contin 5 jocuri si costa de obicei 25 de dolari, dar acum costa 12 dolari. Dupa ce ai cumparat jocul poti sa te intalnesti cu prietenii tai pe Zoom, Skype pentru a incepe jocul si poti selecta optiunea de partajare a ecranului. Jocurile sunt usoare, distractive, au instructiuni clare si sunt usor de inteles chiar si pentru incepatori. 

The Escape Game iti pune la incercare capacitatea de a rezolva un puzzle virtual. Trebuie sa rezolvi toate cele 5 puzzle-uri ca sa primesti indicii pentru a evada din camera virtuala. Pentru jocul care poate fi disponibil pentru 4 persoane, vei lucra ca agent secret pentru a prinde un hot de arta. Fiecare joc costa 10 dolari sau tot pachetul costa 17 dolari. 

Daca esti fan al jocurilor traditionale de masa, Tabletopia este o alegere potrivita. Jocul cuprinde pana la 900 de jocuri de masa. Poti sa te joci de pe un browser desktop fie pentru Mac, fie pentru Windows. Sunt jocuri clasice precum sahul unde te poti juca cu prietenii tai. Poti sa te joci cateva jocuri gratuit, dar dupa aceea va trebui sa cumperi un pachet care costa fie 4,99 dolari lunar, fie 9,99 de dolari pe luna. 

Houseparty este o aplicatie de videochat care iti permite sa te joci jocuri populare cu prietenii online. Aplicatia este gratuita, dar daca vrei sa descarci anumite jocuri va trebui sa platesti intre 1 si 3 dolari. Se pot alatura pana la 8 persoane intr-o camera de videochat pentru a va juca. 

Prin urmare, daca iti lipsesc prietenii tai in aceasta perioada, puteti sa va jucati impreuna aceste jocuri online pentru a va mai distra, pana cand vei putea sa te intalnesti cu ei in viata reala. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *