Laptop

Asus Chromebook Flip C436

Daca vrei sa iti cumperi un laptop, daca ai nevoie de unul si daca vrei un Chromebook, poti sa urmaresti randurile de mai jos in care voi descrie noul Asus Chromebook Flip C436 pentru a-ti face o idee despre el in cazul in care vei vrea sa il cumperi. 

Acesta costa peste 800 de dolari si este la fel de bun ca Dell XPS 13 sau chiar la fel de bun ca cel mai recent MacBook Air de la Apple. De asemenea, este primul Chromebook care are ca procesor Intel, ceea ce il face mai rapid decat alte modele de pana acum. 

Acest model ale elemente de mare calitate precum un Intel Core i3 si i5 de a 10-a generatie si SSD-uri PCIe NVMe decat memoria lenta eMMC. In plus, are un cititor de amprente, o tastatura iluminata si un suport pentru pix, iar aceste lucruri nu le vei gasi la un alt model mai ieftin. Mai contine aplicatii Android, Linux, editori si IDE. 

Designul laptopului este din aluminiu si are un aspect mai placut decat modelele care sunt facute din plastic, este subtire si mai usor, are 2,5 kilograme. Deschiderea laptopului este usurata de o noua configuratie, ci anume capacul laptopului este inclinat in forma de V pentru a-l putea deschide mai usor.  Are un ecran full HD de 14 inci. Culoarea si contrastul sunt bune si luminozitatea este la fel de buna, dar nu sunt suficiente pentru a obtine reflectii mai bune. Are un touchpad mare, neted, cu o tastatura Chrome foarte confortabila. Tastele sunt iluminate, ceea ce nu este tipic pentru un Chromebook si nici cititorul de amprente care se afla in partea din dreapta sus a tastatura. Butonul de alimentare este in partea stanga, la un buton de volum, un port USB-C si o mufa pentru casti. Are in partea dreapta un slot pentru un microSD si un alt port USB-C. Are 4 difuzoare, cate doua pe fiecare parte si inca 2 in partea de sus. Laptopul se poate folosi si pe post de tableta, desi ecranul de 16 inci o face mai incomoda, dar il poti folosi de pe birou si cu un stilou, doar ca el nu include unul.

Laptopul are un Intel Core i3 de a 10-a generatie, 8 GB spatiu RAM si memorie de stocare de 128 GB. Daca esti dispus sa cheltuiesti 1000 de dolari, vei obtine un model cu un procesor Core i5, 16 GB memoria RAM si spatiu de stocare de 512 GB, dar si modelul care are Core i3 este foarte bun. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie sa iti schimbi laptopul, gandeste-te si la Asus Chromebook Flip C436 care este foarte bun si care poate fi folosit si pe post de tableta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *